مسئولان به تبعیت از فرمان رهبر معظم انقلاب، موظف به احیای هویت ملی در عرصه اجرا هستند/ باید بر برخورداری جریانهای سیاسی و منتقدان از دانش سیاسی و اجتماعی تأکید کنیم

به گزارش تواناخبر به نقل از سایت استانداری خوزستان، سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان در نشستی با فعالان سیاسی شهرستانهای باغملک، صیدون، ایذه و دزپارت بر لزوم برخورداری جریانهای سیاسی و منتقدان از دانش سیاسی و اجتماعی تأکید کرد و گفت: این امر منجر به تحلیلهای دقیقتر و اتخاذ رویکردهای صحیح در مواجهه با مسائل جامعه میشود.
فضلالله پور با بیان اینکه نقد سازنده مستلزم برخورداری از پیششرط دانش است، افزود: صلاحیت اظهارنظر زمانی محقق میشود که نقاد از بضاعت شناختی و معرفتی کافی برخوردار باشد. در غیر این صورت، نظرات نسنجیده ممکن است تبعات جبرانناپذیر سیاسی، اجتماعی و فرهنگی به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به دو منشأ پندارهای غلط (عدم شناخت یا غرضورزی) هشدار داد: اینگونه نگرشها به جای انسجام، واگرایی و شکاف در جامعه ایجاد میکنند.
هویت ملی ایرانی_اسلامی، چارچوبی وحدتبخش
فضلاللهپور با تأکید بر اهمیت خردههویتها (مانند هویت خوزستانی یا هویت قومی کُرد و امثالهم)، تصریح کرد: این هویتها در ذیل گفتمان کلانِ هویت ایرانی-اسلامی معنا مییابند و اجزای تشکیل دهنده این هویت جامع هستند.
وی افزود: مسئولان به تبعیت از فرمان رهبر معظم انقلاب، موظف به احیای هویت ملی ایرانی-اسلامی در عرصه اجرا هستند.
سرپرست معاونت سیاسی استانداری خوزستان، آموزش هویتشناسی ملی را یکی از دستورات کلیدی رهبری دانست و گفت: دستگاههای اجرایی باید با تبیین این گفتمان عقلانی، روندی وحدتآفرین را دنبال کنند و مانع انحراف آن به سمت اغراض شخصی یا جناحی شوند.
پیگیری نهادینهسازی مطالبات در بازدیدهای ماهیانه
وی از برنامهریزی معاونت سیاسی اجتماعی استانداری برای بازدیدهای ماهیانه از شهرستانها خبر داد و اعلام کرد: «هدف، نهادینهسازی مطالبات اجتماعی و سیاسی با مشارکت فعالان است.
فضلاللهپور از فرمانداران خواست جلسات ماهیانه با کنشگران سیاسی-اجتماعی و مطالبهگران را در اولویت قرار دهند و تأکید کرد: کارگروههای تخصصی معاونت سیاسی آماده انتقال نظرات و پیشنهادات این گروهها به سطوح بالاتر هستند.