استاندار خوزستان به تهران فراخوانده شد
به گزارش تواناخبر به نقل از منبع آگاه، محمدرضا موالی زاده استاندار خوزستان به دولت فراخوانده شده است.
به نظر می رسد که استاندار خوزستان برای پاسخگویی به موارد مورد نظر مسئولان ارشد کشوری در هیئت دولت حضور بیابد.
در ۱۲ ماه گذشته حداقل چهار مرتبه شنیده شد که موالی زاده به تهران احضار شده است و مسئولان کشوری انتقاداتی را متوجه وی نموده اند.
گفته شده در آخرین حضور موالی زاده در دولت، معاون رئیسجمهور به وی ابراز داشته است: “بررسی ها و آمار و ارقام با اظهارات شما همخوانی ندارد”.
عدم رضایت وزارت کشور و نهاد ریاستجمهوری از شرایط نابسامان مدیریتی در استان خوزستان، اتهاماتی که از طرف اطیاف سیاسی و کانون های مختلف اجتماعی به محمدرضا موالی زاده وارد شده و خبرهای ریز و درشتی که اشخاص ذی نفوذ در رابطه با عزل قریب الوقوع استاندار خوزستان بازگو کرده اند، باعث می شود که در رابطه با اینگونه سفرهای پیشبینی نشده گمانه های زیادی مطرح بشود.